De eerste competitie wedstrijd stond voor de boeg. Afgelopen week stonden er 17 speelsters op aanwezig, een beste ploeg! Maar helaas door blessures (Sjoukje met een knieblessure) en ziekte (Jenny) vertrokken we met 15 speelsters naar Stavoren. Na enige onenigheid over de route waren alle autos aangekomen op gewenste locatie en moest er een beetje gehaast omgekleed worden. Na een warming up begonnen we gebrand aan de eerste competitie wedstrijd. Na duidelijke woorden van de staf, en een uitproberende opstelling, starte de wedstrijd met pit. 

Dit was alleen niet van lange duur. Wat er mis ging bij iedereen is een raadsel maar het leuke voetbal wat er vorige week en op de training werd gespeelt was in verre niet te herkennen. Na 12 minuten viel dan helaas de 1-0 door een klutsbal achterin. Dit gaf QVC energie, en dit miste bij Oudega. In de 25ste minuut viel dan ook de 2-0 die gemaakt werd door de spits van QVC

In de rust waren er vooral verbazende en uitgeputte blikken, waar gaat het mis en waarom wil het niet.

De tweede helft begin met het het vaste duo achterin Lieke en Wietske. Er komen meer kansen, maar de (af en toe) geoliede machine van vorige week is in verre weg niet te vinden.
Maar de bal kwam toch iets vaker aan en er kwam meer dreiging. Toch viel de 3-0 en zijn er verder geen woorden meer over deze baggere wedstrijd vuil te maken.

Absoluut niet het begin wat we hadden gewild.. er is werk aan de winkel. Een piepjestest staat in de agenda en voor komende week moeten de kopjes weer om hoog. Er moeten zaterdag punten gepakt worden tijdens de wedstrijd tegen Bolsward VR1.

Wietske Broersma

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen