jv bolsward f8 - oudega f2.jpgOudega E1 heeft dankzij een nipte 2-1 overwinning op Tzum haar ongeslagen status en de koppositie weten te behouden. Met 18 punten uit 6 wedstrijden ligt Oudega nog steeds op kampioenskoers maar AVV zitten de Oudegaasters met 15 uit 6 op de hielen. U leest meer over de wedstrijd Oudega E1 - Tzum E1 in het wedstrijdverslag uiteraard gemaakt door leider Evert Terpstra.

Vandaag kregen we de nummer drie van deze competitie op bezoek Tzum E1. Tzum kwam met een brede selectie naar Oudega namelijk elf spelers, dus we konden wat verwachten. De eerste helft was voor beide ploegen wat aftasten maar halverwege werd Tzum duidelijk sterker. Met name door het grote aantal corners werd Tzum zeer gevaarlijk voor het doel van Piet. Op slag van rust was het dan ook raak voor Tzum uit een van de vele corners, 0-1.
Maar na de limonade was het Oudega die sterker werd, Tzum kreeg eigenlijk geen uitgespeelde kansen meer. Ate kon na een frommel actie zo'n tien minuten voor tijd de gelijkmaker scoren, meer dan verdiend. We wilden natuurlijk meer en dat kregen we ook door een prima actie van wie anders Johannes. Een 2-1 overwinning welke door grote inzet van alle spelers behaald werd.
Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Oosterlittens E3 op het programma.