jv bolsward f8 - oudega f2.jpg2 duels, 50 minuten maar liefst 29 doelpunten! Waar zie je dit? Bij de E-pupillen van Oosterlittens en Oudega. Daar waar de heenwedstrijd al in een spectaculaire 8-5 overwinning was geëindigd daar eindigde de return in Oosterlittens nog doelpuntrijker: 5-11 waardoor Oudega opnieuw aan de goede kant van de score stond en daarmee haar ongeslagens status en koppositie behield. U leest meer over deze krankzinnige wedstrijd in het verslag van leider Evert Terpstra.

Oosterlittens E3 had tot dusver de meeste goals tegen ons gemaakt en waren dit weer van plan want een slap Oudega stond na ruim vijf minuten al op een 2-0 achterstand. Hierna werd Oudega wakker want een achterstand werd omgebogen naar een 3-2 voorsprong.
De voorhoede van Oosterlittens bleef gevaarlijk wat dan ook vlot de 3-3 scoorde. Er werd wat te rommelig gespeeld in onze achterhoede maar gelukkig na de gelijkmakker was dit afgelopen waarna we tot de rust uitliepen naar 3-5.
Na rust was de weerstand van Oosterlittens gebroken want de voorsprong werd snel uitgebreid tot 3-7. Wel bleven een paar spelers van Oosterlittens gevaarlijk met name voorin en op het middenveld. De eindstand werd tenslotte 5-11, opnieuw drie punten welke
natuurlijk goed van pas komen in deze spannende competitie. Op Hemelvaartsdag staat de topper tegen AVV op het programma, de nummer twee.
Tot slot de doelpuntenmakers ; Johannes 4x, Jelle 3x, Ate 2x, Danny 1x en Hindrik 1x.