100_0469.jpgWellicht staat het op uw netvlies, las u het vanmorgen op de kalender in het toilet of viel u het op in het welkomswoord op deze site: v.v. Oudega bestaat vandaag op de kop af 60 jaar! Op 15 mei 1948 werd de voetbalvereniging Oudega (W) opgericht. Dit weekend wordt dit heugelijke feit gevierd. We hopen dat de weergoden ons nog even goed gezind zijn zodat het helemaal een geslaagd feest wordt. Een feest waar u waarschijnlijk al een tijd naar uit heeft gekeken omdat er een

aantrekkelijk programma door de jubileumcommissie in elkaar is gezet en het veel geprezen jubileumboek wordt uitgereikt. Morgen zal het eerste exemplaar hiervan worden uitgereikt op de informele receptie. v.v. Oudega 60 jaar, een rijke historie met vele hoogtepunten maar helaas en eigenlijk onverkomelijk ook enkele dieptepunten, u kunt het allemaal lezen in dit boek genaamd "Us Club" v.v. Oudega 60 jaar. Ik wil iedereen alvast een prachtig feest toewensen waar we met een goed gevoel op terugkijken en we nog jaren over praten.

Frâns Veldmans
Secretaris en webmaster v.v. Oudega (W)