cadeau club van 50.jpgDe tijd vliegt. Dit blijkt maar weer want het 60-jarige jubileumfeest ligt bijna alweer een week achter ons. Gelukkig hebben we de foto's nog! Als je op lees meer...klikt vind je een kleine selectie van onze huisfotograaf Wytse Valkema (kortom het jubilieumfeest in fotovlucht). Wil je alle foto's van het jubileum? Bestel dan de CD-rom voor € 5,- bij Wytse via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

toespraak okke (1).jpg

Voorzitter Okke van der Kamp opent het jubileum

toespraak okke.jpg

Voorzitter toont het cadeau van de KNVB (uitgereikt door vice-voorzitter Rein van der Veen)
toespraak henk de boer.jpg

Henk de Boer, voorzitter van onze zustervereniging HJSC, schudt enkele mooie anekdotes uit zijn (groene) mouw
voetbal inside.jpg

De speciale aflevering van Voetbal Inside is begonnen, gespreksleider Jacob Martens heeft het woord
act 3e elftal.jpg

Het 3e elftal vanuit de dugout in actie
foto presentatie boek.jpg

De boekcommissie in het zonnetje gezet. Klaas Regeling, Hans Buren, Germ-Jan, Hes, Jacob Martens en Gerrit Martens (voor).
pannatoernooi.jpg

Actiefoto van het zaterdag in de tent erg populair gehouden pannatoernooi
cadeau club van 50.jpg

Presentje van de Club van 50

clinic knvb.jpg

Iedereen maakt zich op voor een natte clinic georganiseerd door de KNVB
mixtoernooi.jpg

Gerrit-Marten Jansen namens winnaar Liverpool in actie op het mixtoernooi

foto hoofdbestuur anno 2008.jpg

Het hoofdbestuur anno 2008. Achter van links naar rechts: Hans Buren (penningmeester), Okke van der Kamp (voorzitter), Frâns Veldmans (secretaris). Voor: Germ-Jan Hes (algemeen), Anton Hoekstra (wedstrijdsecretaris) en Yme Jansen (algemeen).
jeugdbestuur.jpg

Het jeugdbestuur van v.v. Oudega anno 2008. Achter van links naar rechts: Pieter Osinga (voorzitter), Grietje van Netten (secretaris), Durk Reijenga (algemeen). Voor: Æde Hoekstra (penningmeester) en Lutske Wildschut (algemeen).
jubileumwedstrijd.jpg

oud v.v. Oudega en een oud-regioteam poseren voor hun wedstrijd die het regioteam wist te winnen (3-5).
actiefoto jubileumwedstrijd.jpg

Behoorlijk snelheid daar op rechts