img_3805.jpgNadat er eerder al een mondeling akkoord was bereikt heeft Kerst Heida tijdens de kennismakingsbijeenkomst zijn handtekening onder het eenjarige contract gezet. Dit was slechts nog een formaliteit. Heida maakte zoals het woord al zegt tijdens deze bijeenkomst kennis met de selectie en legde in het kort zijn loopbaan, huisregels en speelstijl uit. Op zaterdag 2 augustus start v.v. Oudega om 10:30 met de eerste training en zal Heida op het veld dus zijn debuut maken. De eerste oefenwedstrijd zal een week later plaats vinden als het Jan Boersma toernooi op de rol staat.

Vervolgens vinden er nog oefenwedstrijden bij SC Joure zm (dinsdag 19 augustus om 19:30) en bij Heida's oude club CAB (een week later ook om 19:30) plaats. Op zaterdag 16 augustus begint de bekerwedstrijd, wederom 3 poule wedstrijden de anderen vinden op 23 en 30 augustus plaats dus allemaal in het weekend en niet meer doordeweeks. Op zaterdag 6 september begint het echte werk weer met de start van de competitie. De indeling van zowel de competitie als de bekerpoule zal binnenkort door de KNVB bekend worden gemaakt en door mij online worden gezet. Ook het speelschema voor het Jan Boersma toernooi wordt binnenkort openbaar gemaakt door toernooi directeur G.J. Hes.

Van mijn kant wens ik Kerst Heida het komende seizoen alvast veel succes toe dat hij v.v. Oudega maar verder op de rails mag zien krijgen maar dat moet met een beroep als machinist wel lukken...

img_3805.jpg

Een mooi moment in het leven van Kerst Heida: de ondertekening van het contract wat hem voor minimaal één seizoen aan v.v. Oudega bindt. Klik hier voor alle foto's van de bijeenkomst gemaakt door onze huisfotograaf Wytse Valkema.