111-1111_img.jpgOp zaterdag 9 augustus vindt het traditionele Jan Boersma toernooi weer plaats op sportpark It Joo in Oudega. Gastheer v.v. Oudega, titelverdediger S.R.C. Schagen, gemeentegenoot IJVC en hemdgenoot VVI strijden om de titel. Dit toernooi geldt als belangrijke krachtmeting voor de (beker)competitie. Oudega opent om 13:00 tegen het Noord-Hollandse S.R.C. Schagen, dit zal dus het debuut van Kerst Heida als coach worden.

Voor Oudega wordt het een zware kluif om de titel in eigen huis te houden aangezien IJVC en V.V.I. 3e klassers zijn en S.R.C. Schagen dit tot vorig seizoen was maar toen waande het degradatiespook in Schagen en daalde men af naar de 4e klasse. Het complete programma plus reglement ziet er voor deze dag als volgt uit:
13:00 - 13:45 S.R.C. Schagen - v.v. Oudega (scheidsrchter D. Zijlstra)
13:45 - 14:30 V.V.I. - IJVC (scheidsrechter R. Vogelzang)

14:45 - 15:30 v.v. Oudega - V.V.I. (Zijlstra)
15:30 - 16:15 IJVC - S.R.C. Schagen (Vogelzang)

16:30 - 17:15 S.R.C. Schagen - V.V.I. (Zijlstra)
17:15 - 18:00 Oudega - IJVC (Vogelzang)

18:30 Prijsuitreiking in de kantine van "It Joo"

Reglement

·         De wedstrijden van totaal 45 minuten worden in 1x in zijn geheel gespeeld, zonder dat er een pauze is of dat er van speelhelft wordt gewisseld.
  • Het eerstgenoemde team speelt op de helft aan de kant van m.f.c.  It Joo.
  • Tijdens de wedstrijden mogen er onbeperkt spelers gewisseld worden.
  • Er kunnen niet protesten worden ingediend.
  • De elftallen moeten op tijd aanwezig zijn voor hun wedstrijden.
  • Elk elftal dient voor een eigen assistent-scheidsrechter te zorgen.
  • De toernooiorganisatie is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte en / of beschadigde eigendommen.
  • De elftallen spelen een kleine competitie van 3 wedstrijden.
  • De winnaar van het Jan Boersma Toernooi is degene met het hoogst aantal punten.
1)     Zijn de punten gelijk? Dan beslist het doelsaldo.2)     Is ook het doelsaldo gelijk? Dan telt het onderlinge resultaat.3)     Biedt ook het onderlinge resultaat géén uitkomst? Dan telt het hoogst aantal gemaakte doelpunten van het elftal.