203-speeldagenkalender_4.jpgOp zaterdag 6 september zal Kerst Heida zijn competitiedebuut als coach van v.v. Oudega maken met een uitwedstrijd in de polder bij degradant Ens. Een week later staat de eerste thuiswedstrijd op de rol, dan komt Rood Geel uit Leeuwarden sportpark It Joo bezoeken. Naast dierendag is zaterdag 4 oktober nog op een andere manier bijzonder. Dan staat namelijk de moeder der derby's tussen Heeg en Oudega op de wedstrijdkalender. De return in Oudega vindt op 7 maart plaats.

Oudega sluit op 2 mei de competitie af met een thuiswedstrijd tegen Arum. Oudega 2 opent de competitie met een thuiswedstrijd tegen Delfstrahuizen 4 terwijl de dames ook starten met een thuiswedstrijd en wel tegen het 2e dames team van MKV'29 uit Leeuwarden, een gerenomeerde naam in het damesvoetbal.

Het complete speelschema ziet er per team als volgt uit:
Oudega 1

Oudega 2