bild07201.jpgOudegaHJSC E2 speelde zaterdag haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen en deed dit tegen het andere oranje: ONS Sneek E2. Na het enigszins ongelukkige verlies van afgelopen week een nieuwe kans voor E1.De eerste helft werd er over het algemeen goed gespeeld door Oudega een aantal mooie combinaties werden op de mat gelegd. Al na vijf minuten kon er voor het eerst gejuicht worden door een doelpunt van Johannes. Maar ook Jelle en Jildert hadden een mooi schot in hun

rechter voet maar de keeper van ONS was één van de betere keepers, met recht een talent te noemen. Toch kon Johannes hem nog twee keer passeren.Op twee nul kon ONS nog wat terug doen door een klein foutje in onze verdediging. Bij rust stond er dus een tussenstand van 3-1 op het bord.
Na rust werd een kwartier goed gespeeld door Oudega al snel werd de score uitgebouwd tot 7-1. Door doelpunten van Johannes (3x) en Ate (1x). Hierna konden we even niet meer de goede pass en vooral verdedigend ONS de baas zijn, waardoor ze terugkwamen tot 7-3.
De laatste vijf minuten was het heilig vuur ook bij ONS verdwenen want hierna konden we door een mooi schot van Jelle weer iets terugdoen. Helaas voor Jelle geen beloning dit keer van prima voetballen, wel kon Johannes zijn zevende goal maken
door een geplaatst schot in de rechter onderhoek.
Een prachtige overwinning op een zeker niet slecht spelend ONS Sneek. Volgende week gaan we naar de buren van ONS namelijk SneekWitZwart E5.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen