Het waren de afgelopen maanden behoorlijk hectische tijden rondom de verbouwing en de corona sluiting. We hebben het verloop van beide afgewacht , maar willen jullie voor de opening van 1 september,  graag onderstaand op de hoogte stellen van de regels omtrent het Corona virus.


Corona en maatregelen

Vanaf 1 september gaan we weer open met It Joo. Er mag weer binnen en buiten worden gesport, met in acht neming van de basis voorwaarden.  We zijn als It Joo verplicht een protocol op te stellen. 

Wij zullen als It Joo zorgen voor een aantal basisvoorwaarden, maar onze beheerder Johan Altena of het bestuur kunnen niet continue toezien op de naleving. Iedere gebruiker en ook het bestuur van de verenigingen hebben derhalve ook een eigen verantwoordelijkheid op het naleven van de basis voorschriften. Tevens willen wij jullie verzoeken te zorgen dat jullie de sport- spel middelen/ overige gebruikersmiddelen zelf voor en na het gebruik te reinigen. 

Buitensport:

- alle 4 de kleedruimtes en douches zijn altijd open, eventueel is er een mogelijkheid om nog uit te wijken naar de binnensport ( in overleg Johan)

- maximaal 6 personen in de kleedruimtes en douches ( verdeelt in 3 personen in de kleedruimte en 3 personen per doucheruimte)

- eigen verantwoording voor planning en verantwoord wisselingen teams en tussendoor reinigen aanraakpunten.

Klik hier voor het uitgebreide coronaprotocol van M.F.C. It Joo


 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen