Komende donderdag 20 augustus gaan de spelers van Oudega 45+ dan eindelijk de wei weer in. Na een zomerstop van maar liefst een half jaar zal de conditie van de veteranen een flinke deuk hebben opgelopen. Door de corona kwamen de voetbalactiviteiten half maart stil te liggen. Komende donderdag vanaf 20 uur kan het dus eindelijk weer los gaan. Ook de spelers van de 35+ zijn van harte welkom op de training die onder leiding staat van Wypke Tiesma. Door de verbouwing van It Joo kan er nog niet gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en de kantine. Zoals het nu staat gaat het verbouwde dorpshuis dinsdag 1 september weer open.

De competitie-indelingen voor de B-categorie worden komende vrijdag 21 augustus door de KNVB bekend gemaakt. De competitie voor de 7-tallen senioren beginnen op vrijdag 25 september.
Speeldag 2 is op vrijdag 9 oktober, speeldag 3 op 30 oktober, speeldag 4 op 13 november en de laatste speeldag (5) voor de winterstop is op vrijdagavond 27 november.

Jan Thieme heeft bij de 45+ na één comeback seizoen zijn voetbalschoenen weer aan de wilgen gehongen, verder zijn er geen mutaties bij de equipe van leider Frâns Veldmans.

Oudega 35+ heeft versterking gekregen van Sietse de Jong, Cor Regeling en Homme-Hendrik Woudstra.

Laten we hopen dat we verder coronavrij blijven en weer lekker kunnen voetballen met steeds minder beperkingen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen