Op 21 juni jongstleden kregen wij van onze penningmeester Feike Jagersma het bericht dat Auke het zoontje van hem en Boudien getroffen is door leukemie. Hierdoor staat je leven opeens helemaal op z’n kop en is er begrijpelijke wijze geen tijd meer voor de functie die Feike binnen het bestuur heeft. Wij als bestuur hebben hier alle begrip voor, want de kleine jongen gaat nu voor alles. Ook had Feike al aangegeven om na 4 jaar te stoppen als bestuurslid en waren wij al bezig met een opvolger. Wij hebben in Jacob van der Goot iemand gevonden die het bestuur wil versterken, en wij dragen hem op 1 oktober dan ook voor.

Officieel is dit weg die gevolgd moet worden, wel hebben wij Jacob gevraagd om tot die tijd als interim op te treden. Hij is hier gelukkig toe bereid, en zal op momenten door Feike hier in geholpen worden om alles in goede banen over te nemen. Ook de rest van de activiteiten binnen de club legt hij neer, namens alle mensen binnen de club willen wij Feike bedanken voor zijn inzet.

Bestuur vv Oudega

Wij wensen  Feike, Boudien, Hilda en bovenal Auke sterkte, en hopen dat de behandeling zal aanslaan.

Bestuur en alle leden vv Oudega

P.S stuur Auke gerust een bemoedigend kaartje