De eerste competitiewedstrijd stond vandaag op de planning. We begonnen met een zonnetje aan de wedstrijd.
In de 5e minuut krijgen we een vrije trap op het randje van de zestien wiegersma neemt hem de rebound gaat naast. We beginnen chaotisch aan de wedstrijd en dit leid tot veel balverlies. De eerste echte kans komt van mildam met de bal op de lat. De bal word diep gegeven door Sjoukje op Baukje, Baukje geeft de bal voor en uit de kluts komt de bal bij Sytske wiegersma die een omhaal probeert, maar de keeper kan de bal makkelijk vangen.
Een kans voor baukje maar ook deze gaat naast de goal. We krijgen de wedstrijd iets meer onder controle en eindigen de eerste helft met een grote kans voor Sietske Rypma maar ze schiet de bal over.
2e helft
Sieuwke red in eerste instantie en word daarna geassisteerd door Ande. Het voetbal word steeds beter, maar ook mildam druk goed door. Sieuwke red voor de zo veelste keer en houd hoor goal schoon. Een kans voor oudega Jenny geeft een mooie bal op Rinske die de bal goed bij Sytske krijgt maar de bal mag er nog niet in.
En toen gebeurde het; explosie!! Dave begon te knuffelen met Sjoerd, iedereen sprong op Jenny! Want.... Miranda speelde op Wiegersma, steekbal, Jenny kreeg de bal op links tikte naar rechts en scoord!!
We winnen 1-0 van Mildam een zwaar bevochten wedstrijd en een echte team prestatie.

Jenny Terpstra