Een pover Oudega VR1 is in en tegen SC Bolsward VR1 voor het eerst in de competitie tegen puntenverlies aangelopen. De thuisploeg was op een zonovergoten sportpark Het Bolwerk veel te sterk voor de oranjehemden: 6-1. Klik hier voor de foto's van deze eenzijdige wedstrijd. Het verslag is dit keer van Freeke Hendrikse (toch wel extra handig dat twitter verslag...).

Om 15:03 wordt er afgetrapt. Bolsward zet gelijk veel druk en Oudega heeft veel moeite met het snelle en goede spel van Bolsward. Baukje komt wel een paar keer op snelheid op maar helaas resulteert dit niet in goals. Na 24 minuten maakt Bolsward de 1-0 uit een vrije trap . Sieuwke heeft veel goede reddingen maar na 35 minuten valt toch de 2-0.

3 minuten later is het weer raak voor Bolsward; 3-0. In de 45ste minuut wordt het nog 3-1 na een afstandschot van de net ingewisselde Miranda
Oudega begint feller aan de tweede helft, toch is het het goed spelende Bolsward die in de 47ste Minuut de 4-1 maakt. Als in de 62ste minuut Keepster Sieuwke uitvalt is de wedstrijd gespeeld. Miranda valt goed in als keepster en kan eerst nog redden maar is kansloos op de harde rebound, 5-1. Ook Bolsward wisselt van Keeper, deze wordt gelijk aan het werk gezet door pascale maar de bal beland in de handen van de keeper. Bolsward scoort nog 1 goal, eindstand 6-1