Oudega 1 zet de goede reeks voort en draait een achterstand van 1-2 na de rust  om tot een 6-2 overwinning. Fris en fruitig in de nieuwe tenue's begon het team van Jimte aan de wedstrijd tegen IJVC 3. Na een goede start, kreeg de thuisploeg een flinke domper te verduren. Een vroege achterstand na een steekbal dwars door de midden van het verdedigende centrum. 0-1. Maar Oudega liet zich niet van de wijs brengen. Na een mooie voorzet van Anne-Jelle, kon Sietse de gelijkmaker binnentikken.

RommeligHalverwege de eerste helft draaide het wedstrijdbeeld. Oudega kon geen vuist meer maken en werd steeds slordiger. Door een corner kwam de thuisploeg op achterstand. 1-2. Oudega 1 is het na die tegentreffer helemaal kwijt. Idsert wist met een goede redding zijn ploeg net voor rust op de been te houden.OmslagScoren is doping en dat bleek in de tweede helft. Pieter schoot Oudega al snel door een strafschop naar een gelijke stand. Kort daarna, maakte de keeper van IJVC 3 een grote fout. Invaller Wilco profiteerde en schoot raak. 3-2. Na dit doelpunt was Oudega pas echt los. Een vrije doorgang van Pieter resulteerde in de 4-2. IJVC 3 was het hierna kwijt en het team van Jimte weet uit te lopen tot 6-2. Doelpunten van Wybren, invaller Johan.Man of the match: Bauke Rypma, naast sleutels, telefoon en zijn portemonnee, heeft hij nu ook de 'nummer 10' van de tegenstander in zijn broekzakHiermee zet Oudega de goede vorm door. Volgende week wacht Balk 4 als uitwedstrijd.

Lieuwe Wiegersma