Zaterdag 20 november 2021, publiek wat buiten het sportpark moest blijven (achter de witte lijn) maar wel de kantine mocht bezoeken. Zo krom zijn de coronamaatregelen. Het publiek achter die witte lijn (buiten ons sportpark dus) of gekluisterd aan de computer kon constateren dat de wedstrijd Oudega 1 - De Wâlde 2 niet bepaald hoogstaand was. In de eerste helft hadden de gasten uit het andere Oudega (De Fryske Marren) het betere van het spel maar was Oudega via Mark Walinga heel gevaarlijk.

Nadat vrijwel iedereen had gerekend op een brilstand bij rust sloeg De Wâlde uit een vrije trap aan de zijkant van het veld toe. De bal ging door de benen van bij de tweede paal staande Jelle Terpstra. Na de thee speelden de oranjehemden naar het publiek toe en drong het fel aan. Echt hele grote kansen ontstonden er niet al was Anne-Jelle Hoekstra nog een keer gevaarlijk. De Wâlde loerde op de counter maar verzuimde de klus te klaren. Het werd de gasten niet fataal, ze gingen met de punten terug naar haar Oudega. Al met al een teleurstellende middag op sportpark It Joo. Klik hier voor het fotoverslag van deze wedstrijd.