Komende zaterdag 7 mei speelt Oudega 1 om 13:00 de kraker/topper/derby tegen Nijland 3. Het is tevens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen voor de oranjehemden. Een oproep van de technische staf van het vlaggenschip om onze trots op deze zaterdag (weer) massaal te steunen en naar de overwinning te schreeuwen. We zijn er erg trots op dat onze aanhang Oudega 1 trouw is gebleven ondanks dat we vijf jaar geleden noodgedwongen van het representatieve naar het recreatieve niveau zijn afgedaald. Het voetbal blijft leven in Oudega, hoewel we natuurlijk liever in de standaard klasse hadden gespeeld!

Komende zaterdag dus om 13:00 al de aftrap, dus zaterdag vroeg aan tafel voor de (warme) lunch en anders is er in It Joo wel wat te krijgen. Bovendien beloofd het mooi weer te worden, en in tegenstelling tot vorige week een vroege derde helft...