De wedstrijd begint. Er is geklungel achterin bij Sneek, hierdoor een kans voor Jenny, maar helaas eindigde deze naast de palen. Sneek in de aanval. Geven een hoge bal voor, maar daar staat Sjoukje. Sneek opnieuw gevaarlijk door een kopbal en deze gaat naast. Nu Oudega in de aanval, een steekpass van Wietske op Baukje, corner. Door de wind eindige deze helaas achter het goal. Baukje opnieuw in de aanval, maar wordt van achter onderuit gehaald, vrije trap. Kopbal Rypma, bijna erin. 

Aanval Baukje geeft goed voor, keeper heeft hem in de handen. Solo Sytske en kapt naar links, maar helaas mocht het niet baten. We gaan met 0-0 de rust in.

De tweede helft is net begonnen. Baukje krijgt de bal aangespeeld door Mandy, Baukje kapt tegenstander eruit en schiet zo de bal tussen de palen. 1-0 voor Oudega. Sneek krijgt een kans door foute bal, maar is uit eindelijk gered door Silke. Corner voor Oudega, wordt genomen door Mandy, mooi voor de goal geplaatst, maar daar bleef het helaas ook bij. Rinske plaatst schot, maar helaas naast de goal. Sneek ingooi, duel met Wietske maar haalt de aanval eruit. Sneek maakt schot op goal, in de handen van Silke. En daar is Jenny, een afstandschot en wat voor een. Een hele mooie, welke de 2-0 maakt. Sneek heeft nog een aantal aanvallen mogen lopen, maar gelukkig stond Silke in de goal en is het bij het eindsignaal 2-0 voor Oudega.

Dorien Stilma

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen