Na de vele regenbuien van de ochtend volgde een fraaie zaterdagmiddag waar op sporpark It Joo de damesteams van v.v. Oudega en St. Annaparochie 2 haar kunsten mochten laten zien. Voor beide de tweede competitiewedstrijd en beide teams hadden de eerste gewonnen. Het was van beide kanten een beetje een moeizame wedstrijd maar wel een spannende. De gasten uit het Bildt kwamen razendsnel door een fraai afstandschot op voorsprong maar Oudega herstelde snel. Op slag van rust zorgde Jenny voor de 2-1 maar net na de thee kwamen de zwart witten weer langzij.

In het laatste kwartier maakten de oranjehemden pas het verschl tegen de moegestreden en aangeslagen gasten: 5-2. Absolute smaakmaker bij Oudega was de pijlsnelle rechtsbuiten Baukje Wijnja.

Klik hier voor het fotoverslag van deze wedstrijd gespeeld op zaterdag 1 oktober 2022.