Oudega VR1 was afgelopen zaterdag 5 november geen partij voor ST Dronrijp/Foarút VR1. Op sportpark Schatzenbrug op de grens van Menaam en Dronrijp speelde zich vanaf minuut één eigenlijk een eenzijdige wedstrijd af. Het gemis bij Oudega van de speelsters Sytske en Antsje Wiegersma, Sietske Rypma, Jildou en Marrit Hoekstra, Miranda Ekas en Freeke Hendrikse bleek te veel voor het goede van de equipe van trainer/coach Dave van der Leij. Bovendien speelde bij de thuisploeg de in het mannenvoetbal geintegreerde Ellen Fokkema mee wat niet bepaald een voordeel was voor de oranjehemden.

Na een 4-0 ruststand ging Oudega uiteindelijk met 7-1 de bietenbrug op. Klik hier voor het fotoverslag van de eerste helft van deze match.