Afgelopen zaterdag werd door v.v. Oudega een mixtoernooi voor de F-pupillen van HJSC en Oudega georganiseerd. Plaats van handeling: de schitterende Schuttersveldhal in Sneek. Aan het toernooi deden 32 (!) F-pupillen mee. De spelers werden verdeeld over vijf teams: Nederland, Frankrijk, Italië, Roemenië en Duitsland.
Voor Hertzen-Harmende Jong en Hylke Lolle Schakel was het de eerste keer dat ze een wedstrijd speelden! Hiervoor hadden ze alleen nog maar getraind. We hopen dat dit een leuk begin was van een mooie voetbalcarrière.

Nederland won alle wedstrijden en was dus de kampioen! Voor Nederland speelden: Jetse Wiersma, Hedzer Buren, Thomas Bethlehem, Joost Bakker, Lammert Wiersma, Johan Martens en Gert-Jan van Ittersum. Italië won zilver en Duitsland was de winnaar van het brons. Frankrijk en Roemenië legden beslag op de ereplaatsen.

Voor de E- en D-pupillen was er ook een mixtoernooi gepland. Omdat er maar 13 spelers mee konden doen (twee teams), is er besloten dit dan maar een andere keer te organiseren.

Ik wil graag Grietje van Netten, alle leiders en de twee scheidsrechters Durk Reijenga en Sjoerd Boonstra bedanken voor hun bijdrage aan een geslaagd mixtoernooi!

Hans Buren