Oudega 1 heeft zaterdag een tik te verwerken gekregen tegen koploper Oudehaske. Op het eigen sportpark It Joo verloren de mannen van trainer/coach Jappie Booij met duidelijke cijfers: 0-4. Dit terwijl de oranjehemden de goede lijn de laatste weken te pakken hadden, helaas kon dit tegen Oudehaske niet worden voortgezet.
Oudega 1 heeft zaterdag een tik te verwerken gekregen tegen koploper Oudehaske. Op het eigen sportpark It Joo verloren de mannen van trainer/coach Jappie Booij met duidelijke cijfers: 0-4. Dit terwijl de oranjehemden de goede lijn de laatste weken te pakken hadden, helaas kon dit tegen Oudehaske niet worden voortgezet. Door de nederlaag is Oudega afgedaald naar plaats nummer 8 met 18 punten uit 15 wedstrijden. Volgende week weer eens geen competitie maar een oefenwedstrijd thuis tegen Beetgum, koploper van de 6e klasse B, aanvang 14:30.

Oudega 3 verloor na 4 zeges op rij weer eens punten, bij CVVO 5 in Lemmer eindigde de wedstrijd zoals hij begon: 0-0. Ondanks de doelpuntloze remise was het een prachtige wedstrijd, Oudega reisde uiteindelijk met een selectie van 14 spelers af naar Lemmer. De 0-0 betekende dat Oudega sinds 30 augustus weer eens de nul wist te houden ook toen eindigde de confrontatie in 0-0, tegenstander destijds was RES 5. Het was tevens een lange tijd geleden dat het team van Hans Abma en Gerrit Martens een keer niet kon juichen (en dat gebeurt altijd heel uitbundig bij het derde haha) op 15 september werd er namelijk voor het laatst niet gescoord gedurende 90 minuten.

De wedstrijd van zowel de B-junioren (in en tegen Terschelling) als de dames (bij Renado in St. Nicoolaasga) werden uitgesteld. OudegaHJSC C1 verloor op sportpark It Joo met 0-3 van SDS, derhalve een weinig succesvol weekend van onze club op ons eigen terrein. OudegaHJSC C2 bloeit na de winterstop helemaal op, ook de 3e competitiewedstrijd werd in winst om gezet en hoe: Heerenveen C3 werd met een 11-0 nederlaag terug gestuurd naar het Friese Haagje.

Tot zover een kort overzicht van deze voetbalzaterdag. Ik hoop dat er nog verslagen of analyses van de gespeelde wedstrijd binnen komen zodat we een wat betere indruk van deze wedstrijden krijgen in plaats van louter scorebordjournalistiek te bedrijven.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen