Het spelerstekort beleefde afgelopen zaterdag een nieuw dieptepunt in de geschiedenis van v.v. Oudega. Zo diep dat de spelers van het 3e elftal moesten opdraven als 2e elftal en dat hun eigen wedstrijd zodoende moest worden uitgesteld. Enkele spelers zijn er kennelijk nog steeds niet van doordrongen dat de huidige situatie zo nijpend is. Zoveel afwezigen maar waar waren al deze "voetballers" dan? Snel pak ik de seizoengids er bij met de selecties en kom ik tot de volgende waslijst van afwezigen met tot zover bij mij bekend is de reden van afwezigheid er achter. Hou een zakdoek bij de hand want enkele redenen zijn om te huilen. Laten we wel verstaan onderstaande lijst is geen zwarte lijst maar gewoon oranje (haha).

Sybren-Meindert Bakker (schouderblessure)
Cor Regeling (onlangs geopereerd aan een van de enkels, zo goed als afgekeurd)
Sietze de Jong (knieblessure)
Jacob van der Goot (blessure)
Homme-Hendrik Woudstra (personeelsfeestje)
Æde Hoekstra (blessure)
Gerrit-Marten Jansen (blessure en bovendien met vakantie)
Henri Kraak (werk)
Siebren Hoekstra (knieblessure)
Sander Hiemstra (werk)
Cornelis Boersma (personeelsfeestje)
Wybe Leenstra (klussen aan "nieuw" huis)
Rinze Veenstra (personeelsfeestje)
Pier de Haas (onlangs voor de 2e keer geopereerd aan de meniscus, net als Cor zo goed als afgekeurd)
Sjouke Boersma (knieblessure)
Anton Hoekstra (werk)
Jetze Terpstra (onbekend)
Wiepke Tysma (onbekend)
Reinder Hoekstra (werk)
Albert Reinstra (werk)
Jan Thieme (onbekend)
Almar Stegenga (voetbalt zelden door zijn boerenbedrijf)

Een hele waslijst (precies 2 elftallen!) dus en zoals u kunt zien hebben we ook wel heel veel pech door die vele blessures. Dus voor diegene met een blessure: veel beterschap toegewenst en ik (en de leiders uiteraard) hoop je snel weer op de velden terug te zien hoewel dat voor een enkeling nog wel even zal duren. We zitten sowieso al niet breed in de selectie dus zoveel afwezigen is al helemaal niet op te vangen!